Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pittig gemarineerde rosbief met mango en pinda

  • 7 takjes sereh, in stukjes
  • 5 tenen knoflook, gepeld en gesnipperd
  • 0,5 eetlepel suiker
  • 4 eetlepels olie
  • zout
  • peper
  • 500 gram rosbief
  • 2 eetlepels pinda's
  • 100 gram mihoen
  • 1 citroen, geperst
  • 2 rode pepers, fijn gehakt
  • 5 eetlepels vissaus (nuoc mam)
  • 1 krop ijsberg sla
  • 0,5 komkommer, in blokjes
  • 125 gram tauge
  • 2 bosuitjes ,in stukken van 2 cm
  • 1 mango, in blokjes
  • 3 eetlepels pinda's, geroosterd
  • 15 gram verse koriander
  • 7,5 gram munt


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven