Pittig gemarineerde rosbief met mango en pinda
- 7 takjes sereh, in stukjes
- 5 tenen knoflook, gepeld en gesnipperd
- 0,5 eetlepel suiker
- 4 eetlepels olie
- zout
- peper
- 500 gram rosbief
- 2 eetlepels pinda's
- 100 gram mihoen
- 1 citroen, geperst
- 2 rode pepers, fijn gehakt
- 5 eetlepels vissaus (nuoc mam)
- 1 krop ijsberg sla
- 0,5 komkommer, in blokjes
- 125 gram tauge
- 2 bosuitjes ,in stukken van 2 cm
- 1 mango, in blokjes
- 3 eetlepels pinda's, geroosterd
- 15 gram verse koriander
- 7,5 gram munt
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.