Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittig gemarineerde rosbief met mango en pinda recept
Pittig gemarineerde rosbief met mango en pinda recept

Pittig gemarineerde rosbief met mango en pinda


Ingrediënten


Bereidingswijze


3 tenen knoflook, sereh, suiker en olie in een vijzel fijn wrijven. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees in dunne plakken snijden en in de marinade leggen en 30 min. in de koelkast zetten. Dipsaus roeren van citroensap, knoflook geperst, vissaus, rode pepers en ca. 1 eetlepel water. Saus in kom schenken. Sla bladeren lostrekken, wassen en droog deppen. Tauge 1/2 min. onderdompelen in kokend water en in een vergiet laten uitlekken. Mihoen volgens gebruiksaanwijzing bereiden, koud of warm serveren. Pindsa's fijn hakken. Dipsaus, tauge en mihoen in aparte kommen doen. Plakjes vlees snel aan beide kanten bruin roosternop de barbeque en op schaal leggen, pinda's over strooien. Slablad nemen en hierop mihoen, tauge, vlees en komkommer leggen, oprollen, in de saus dippen en eten. Wijnsugestie: Een rose bv. Beamonte Navara Rosado

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittig gemarineerde rosbief met mango en pinda recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven