Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ketchup

  • 1 kilo paprika’s, geroosterd en ontveld en fijngesneden
  • 1 kilo tomaten, ontveld en in stukken, de pitjes even apart opkoken en door een zeef wrijven
  • 500 gram sjalotjes of uien, gepeld en kleingesneden
  • 250 gram moesappelen, van klokhuis ontdaan, grof gesneden
  • 2-3 rode pepers, van zaadlijsten ontdaan en kleingesneden
  • 0,5 liter water
  • 7 0,5 deciliter (rode wijn) azijn
  • 150 gram witte of lichtbruine basterdsuiker
  • 1 eetlepel zout
  • 1 eetlepel maïzena
  • kruidenbuiltje:
  • 3-4 takjes tijm
  • 4 salieblaadjes
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 reepjes citroenschil
  • 1 eetlepel zwarte peperkorrels


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven