Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boeuf Bourguignon

  • 1,5 kg magere runderriblappen
  • 150 gram mager rookspek in kleine blokjes
  • 1 deciliter olijfolie
  • 10 sjalotjes
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 flinke ui
  • 200 gram wortelen
  • 5 deciliter rode wijn
  • tijm
  • 1 laurierblad
  • zout en peper
  • 250 gram champignons
  • 5 deciliter bouillon
  • maizena of allesbinder
  • wat fijn gehakte peterselie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven