Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zeebaars al Donostia con patatas

  • voor de aardappelen:
  • 500 gram dunne aardappelschijfjes
  • 1 ui, in ringen gesneden
  • 2 gehakte teentjes knoflook
  • ca. 50 milliliter witte droge wijn
  • ca. 100 milliliter olijfolie
  • zeezout naar smaak
  • voor de zeebaars:
  • 2 zeebaarsen van ca. 500 gram per stuk. Laat door de visboer z'n maag er uit halen, maar laat de kop eraan zitten. Zonder kop wordt de vis nl. erg droog.
  • ca. 50 milliliter olijfolie
  • zeezout naar smaak
  • voor de saus over de zeebaars:
  • 250 milliliter oloijfolie
  • 5 in dunne schijfjes gesneden knoflook
  • 1 in reepjes gesneden rode peper (de zaaitjes er uit halen)
  • scheutje rode wijnazijn
  • snufje zeezout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven