Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeebaars al Donostia con patatas recept
Zeebaars al Donostia con patatas recept

Zeebaars al Donostia con patatas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 190 Bekleed de bakplaat met bakpapier Leg de aardappelen schijfjes samen met de knoflook en de ui erop. Schenk er de olijfolie en witte wijn over heen en maak op smaak met zout. Doe het een half uur in de oven. Na een half uur haal je de bakplaat eruit en leg de vissen op de aardappel Doe de olijfolie en zout aan beide kanten van de vis. Doe het geheel voor een 30 a 35 minuten in oven. Let op dat de vis niet te droog wordt. Een paar minuten voordat de vis klaar is verwarm je de olijfolie in een pannetje samen met de knoflook en de rode peper. Als de knoflook lichtbruin is blus jet het af met een scheutje wijnazijn. Haal de vis uit de oven. Maak de vis schoon. Seveer de schoongemaakte vis met aardappels en doe de saus met knoflook en rode peper over de vis. Lekker met een groene salade met olijfolie en stokbrood. Een witte rueda wijn uit Spanje smaakt hier heerlijk bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeebaars al donostia con patatas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zeebaars al Donostia con patatas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Echt overheerlijk recept, in de stoomoven klaargemaakt hierdoor blijft de vis lekker zacht en droogt niet uit. Om je vingers bij af te likken!
    Mari gaf dit recept op 10 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven