Manti
- vulling:
- 1 eetlepel olie
- klein ui (geraspt)
- 1 rode chilipeper (fijngehakt)
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel gemalen kruidnagel
- 500 gram lamsgehakt
- 2 theelepels geraspte citroenschil
- 2 theelepels fijngehakte verse dille
- 3 eetlepels fijngehakte peterselie
- saus:
- 2,5 deciliter kippenbouillon
- 500 gram yoghurt
- 4 tenen knoflook (geperst)
- deeg:
- 215 gram bloem
- 50 gram volkorenmeel
- 1,25 deciliter water
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 15 gram fijngehakte muntblaadjes.
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Manti
- Melding maken