Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chatsjapoeri

  • voor het deeg:
  • 2,5 deciliter matsoni of bulgaarse of turkse yoghurt
  • 1 ei
  • 0,25 theelepel bakpoeder
  • zout
  • 450-500 gram bloem
  • voor de vulling;
  • 500 gram soelgoeni of 250 gram (buffel)mozzarella en 250 gram verse kaas(of kwark)
  • 1 ei
  • 50 gram boter
  • zout
  • boter om in te bakken
  • alle ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven