Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chatsjapoeri recept
Chatsjapoeri recept

Chatsjapoeri


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kneed de ingrediŽnten tot een soepel deeg. Gebruik zoveel bloem dat het deeg luchtig blijft en niet meer aan de handen blijft plakken. Zet het 30 minuten weg. Maak ondertussen de vulling. Rasp de soelgoenikaas of de mozzarella. Voeg de verse kaas of kwark aan de mozzarella toe en meng dit goed door elkaar. Voeg het ei en de boter toe en roer of klop met de mixer tot een gladde massa. Voeg zonodig zout toe en rol 4 ballen van het mengsel. Rol van het deeg ook 4 ballen. Rol de deegballen uit tot rondjes van 20 cm doorsnee. Leg midden op elk rondje een bal van het kaasmengsel. Sla het deegplakje om de kaasbal en druk de randen stevig aan. Plat de buideltjes af, tot ze in een koekenpan passen. Bak de kaasbroden een voor een in de hete boter in de koekenpan, aan de ene kant met het deksel en aan de andere kant zonder deksel op de pan. Snijd elk kaasbrood tot slot in 4 punten en dien ze heet op.

Allergenen Informatie

Voor dit chatsjapoeri recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven