Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Congrio en salsa verde: Paling in peterseliesaus

  • 8-12 palingen
  • 75 gram bloem
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 40 gram boter
  • 1 gesnipperde grote ui
  • 4 fijngehakte knoflookteentjes
  • 0,5 deciliter witte wijn
  • 1-2 deciliter visbouillon
  • 2 eetlepels citroensap
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • partjes citroen
  • peterselie om te garneren


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven