Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Congrio en salsa verde: Paling in peterseliesaus recept
Congrio en salsa verde: Paling in peterseliesaus recept

Congrio en salsa verde: Paling in peterseliesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paling schoon en haal er het vel af. Snijd de vis in stukken van ca. 10 cm en haal ze door de helft van de bloem. Verhit 4 eetlepels olie en bak ze 8- 10 minuten op een hoog vuur. Verhit in een andere koekenpan de boter en de rest van de olie en fruit hierin de ui en knoflook ca. 5 minuten. Bestrooi het mengsel met de andere helft van de bloem. Draai de vlam lager en schep alles goed om. Voeg de witte wijn, 1 deciliter visbouillon en het citroensap toe. Breng de saus op smaak met zout peper en peterselie. Leg de paling in de saus en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen op een laag vuur. Gebruik eventueel een plaatje onder de pan. Voeg nog wat extra visbouillon toe als de saus te dik wordt. Serveer de vis met partjes citroen en nog wat extra peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit congrio en salsa verde: paling in peterseliesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven