Tajine van kalfsvlees met pruimen en rozijnen
- 500 gram kalfsvlees
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 0,5 bosje verse koriander
- 3 eetlepels olijfolie
- 0,5 dessertlepel zwarte peper
- 0,5 dessertlepel zout
- 0,5 dessertlepel gemberpoeder
- 2 x 0,5 dessertlepel kaneelpoeder
- 0,5 dessertlepel paprikapoeder
- 0,5 dessertlepel "Ras el hanout" (Marokkaanse kruidenmengsel, te koop in de Marokkaanse winkels)
- 1 kaneelstokje
- enkele draadjes saffraan of een mespunt saffraanpoeder
- 1 eetlepel suiker
- 150 gram gedroogde pruimen zonder pit
- 1 handvol blanke rozijnen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.