Stol
- 600 gram bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 200 gram suiker
- 1 zakje vanille suiker
- iets zout
- 4 druppels bitteramandelbakolie
- 1 mespunt kardamoon
- 1 mespunt nootmuskaat
- 2 eieren
- 175 gram boter
- 250 deciliter (0,25 liter) kwark
- 125 gram krenten
- 125-250 gram rozijnen
- 125-150 gram gemale of schaafsel amandelen of hazelnoten
- 50-100 gram sukade
- 1 doosje sinassnippers
- om te bestrijken:
- 100 gram boter
- om te bestuiven:
- 75 gram poedersuiker
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Stol
- Melding maken