Gevulde uien
- 2 grote Spaanse uien
- ca. 100 gram half om half gehakt
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel gewelde rozijnen
- 1 ruime eetlepel gekookte rijst
- ca. 15 gram boter
- 1 mespunt gemalen komijn
- 1 mespunt ketoenbar (te koop bij de toko)
- 1 mespunt cardamon (toko)
- 1 mespunt gemberpoeder (toko)
- 3 mespunten kerrie madras
- 0,25 van een maggiblokje
- wat peper uit de molen
- rauwe ham of rookspek, net wat je in huis hebt
- per halve ui een theelepel danableu
- per halve ui een plakje emmentaler kaas
- per halve ui een halve eetlepel fijngehakte noten
- bigeraux
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Herfst
- Gevulde uien
- Melding maken