Kerrie Masala Kip
- 2 kg drumsticks en/of bouten (dan wel de bouten doormiddensnijden ter hoogte van de karbonade)
- 1 madame jeanet peper (geel) ( vooraf in de vriezer leggen)
- hindoestaanse masala kerrie
- kippebouillon blokjes
- 2 uien ( middelgroot)
- 4 tenen knoflook
- 1 bosje selderijblad
- 1 blik kokosmelk
- sojasaus
- ketjap manis
- olie om in te bakken en te marineren (zonnebloemolie)
- snijplank
- kom om de kip in te marineren
- messen
- folie om af te dekken
- grote pan
- rasp
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kerrie masala kip
- Melding maken