Lasagne Masala
- 500 gram rundergehakt
- 2,5 deciliter water
- 1 bouillontablet
- 250 gram sperziebonen
- 40 gram boter
- 2 flinke uien (gesnipperd)
- 1 theelepel oregano
- 3 eetlepels gare mais of doperwten
- zout
- peper
- lasagnebladen
- kerriesaus van :
- 1 ui, zeer fijn gesnipperd
- 1 eetlepel masala (kerrie)
- 25 gram boter
- 2 deciliter bouillon
- 1 deciliter ananassap
- 1 bekertje slagroom (ca 125 ml)
- maizena
- geraspte mozzarella
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Lasagne masala
- Melding maken