Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne Masala recept
Lasagne Masala recept

Lasagne Masala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op ca. 200 graden C. Kook de sperzieboontje en de erwtjes voor als je verse gebruikt. Het gehakt met de uien rul bakken en afblussen met de bouillon (gemaakt van de bouillontablet). Op smaak brengen met zout, peper en oregano. Laten staan tot de bouillon bijna helemaal verdampt is. Ondertussen de saus bereiden : De ui met de kerrie in de boter smoren, ongeveer 10 minuten. De bloem erdoor roeren tot het een massa is. Dan scheutje voor scheutje de bouillon toevoegen, steeds roeren tot het een geheel is en dan de bouillon weer bijvoegen. Voeg de ananassap op dezelfde manier toe en blijf goed roeren. De saus afmaken met de slagroom en desgewenst zeven. Voeg het gehakt aan de kerriesaus toe en meng alles goed door elkaar. Voeg ook de sperziebonen, erwtjes of mais toe en schep deze erdoor. Een rechthoekige vuurvaste ovenschaal beboteren. Hierin leg je een laagje Lasagnebladen. Vervolgens schep je een laag een deel van de kerrie-gehaktsaus. Dan weer een laag lasagnebladen, kerrie-gehaktsaus, enz tot de saus op is. De bovenkant bestrooien met de mozarella. Dek de schaal af met folie en zet de lasagne in het midden van de oven en bak 'm vervolgens ca 40 minuten. 10 minuten vr de baktijd verstreken is, de folie verwijderen voor een mooi gekleurd korstje. De schotel op een rooster in een voorverwarmde oven zetten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne masala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven