Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zalmtaart met aardappelkorst

  • 6 eieren geklopt
  • 1,5 deciliter melk
  • 3 deciliter slagroom of biogarde
  • 2-3 eetlepels vers gehakte dille
  • 2 eetlepels kappertjes gehakt
  • 280 gram gerookte zalm grof gehakt
  • zout en peper
  • slablaadjes en vers gehakt dille voor erbij
  • Voor het deeg:
  • 1 bloemige aardappel, van ca. 120 gram in stukken
  • 230 gram bloem, plus wat extra om te bestuiven.
  • 120 gram boter, in blokjes
  • 0,5 ei, geklopt
  • ca. 10 milliliter koud water


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven