Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gnocchi met ansjovis

  • 1,5 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 gram)
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 citroenen
  • 2 blikjes ansjovisfilets in olijfolie (a 46 gram)
  • 1/2 eetlepel suiker
  • 1 beker crème fraîche (200 milliliter)
  • 3 eetlepels kappertjes (potje a 100 gram)
  • 1,5 pak doperwten extra fijn (a 450 gram diepvries)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven