Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gnocchi met ansjovis recept
Gnocchi met ansjovis recept

Gnocchi met ansjovis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Citroen uitpersen. Olie van ansjovisfilets in grote diepe pan gieten. Ansjovisfilets in lange reepjes snijden. Pan op hoog vuur zetten en ui en knoflook 3 min. bakken, geregeld omscheppen. Citroensap, suiker, crème fraîche, 1/2 dl water en kappertjes toevoegen en roeren tot suiker is opgelost. Erwten toevoegen, aan de kook laten komen en 2 min. koken. Ansjovis en gnocchi toevoegen en 2 min. samen verwarmen. Peper en zout naar smaak toevoegen. Gnocchi over 4 borden verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gnocchi met ansjovis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven