Indiase Linzenschotel met schapenvlees
- 500 gram mager schapenvlees
- 2 blikjes gekookte linzen a 250 gram
- 2 rode uien
- 1 laurierblad
- 2 Spaanse pepers
- stukje pijpkaneel van ca. 2½ cm.
- 3 kruidnagels
- 0,5 theelepel kardemom poeder
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel koenjit (geelwortel)
- 0,5 theelepel djinten (komijn)
- 0,25 theelepel djahé (gember)
- 1 eetlepel ketoembar (koriander)
- rode wijnazijn
- 0,5 blikje tomatenpasta
- 4 kopjes basmatirijst
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.