Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sambal goreng Hati

  • 250 gram lever (kippen/varkens/kalfs)
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 12 theelepel sambal
  • 1 theelepel laos
  • 1 theelepel goela djawa
  • trassi
  • 1 theelepel zout
  • olie
  • 1 theelepel asem
  • 1 stengel sereh
  • 2 deciliter santen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven