Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng Hati recept
Sambal goreng Hati recept

Sambal goreng Hati


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de lever in koud water een kwartier uittrekken. Maak de lever droog. Snijd de lever in gelijke stukken. Wrijf of stamp ui, knoflook, sambal, laos, goela djawa, trassi en zout fijn. Verhit de olie en fruit het kruidenmengsel daar even in aan. Voeg de lever toe en bak de lever tot deze zijn rauwe kleur verloren heeft en bruin begint te worden. Voeg asam en sereh toe en even door koken. Voeg de santen toe en laat het nog vijf minuten door koken zonder deksel.

Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng hati recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven