Oper Ajam Kering (gestoofde kip in dikke kruidige kokossaus)
- 1 kilo kippenbouten
- 7,5 deciliter dunne santen
- 2,5 deciliter dikke santen
- 1 serehstengel
- 2 daun djeruk purut
- 1 daun salam
- 4 eetlepels olie
- Boemboe:
- 8 sjalotten
- 5 lomboks
- 3 teentjes knoflook
- 5 kemirienoten
- 2 centimeter koenjit
- 1 centimeter Laos
- 1 centimeter djahe
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 eetlepel asem pasta
- 1 theelepel peperkorrels
- 1 theelepel suiker
- 0,5 theelepel djinten
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.