Surinaamse bami met surinaamse pindasaus
- 300 gram schouder of ribkarbonade.
- 300 gram kipfilet, in smalle reepjes.
- 50 milliliter zonnebloemolie.
- 1 theelepel vijfkruidenpoeder.
- 500 gram eiermie.
- 4 eetlepels sojasaus of ketjap asin.
- 3 eetlepels ketjap manis.
- 2 gele pepers, verwijder zaad als je niet van pittig houd.
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt.
- 1 kippenbouillonblokje verkruimeld.
- 1 ui, gesnipperd.
- 1 blikje tomatenpuree.
- 1 prei, in dunne ringen.
- 1 bosje bladselderij, fijngehakt.
- 1 bakje pindasaus ± 400 gram
- 1 Potje Surinaamse sambal
- 1 gele madam Jeanette
- 3 tenen knoflook
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.