Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mascarpone-frambozentaart

  • 150 gram pure chocolade
  • 200 gram krokante muesli
  • 4 blaadjes gelatine
  • 200 gram frambozen (diepvries)
  • 100 gram fijne kristalsuiker
  • 150 gram mascarpone
  • 150 milliliter slagroom
  • 125 gram verse frambozen
  • springvorm van 28 centimeter doorsnede of 10 kleine taartvormpjes, ingevet of bekleed met bakpapier


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven