Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Keukenmachine
  • Pan
  • Staafmixer
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Breek 100 gram van de chocolade en smelt au bain marie.
    Maal de kort in de keukenmachine (het moet niet helemaal fijn worden)
    Spatel de door de gesmolten chocolade en druk het mengsel in de bodem van de springvorm of de taartvormpjes.
  2. Week de blaadjes in ruim water.
    Verwarm de in een pan met 50 gram van de suiker.
  3. Roer af en toe tot de suiker goed oplost.
    Doe de hete over in een maatbeker.
  4. Knijp de uit, voeg toe en pureer met een staafmixer.
    Doe over in een kom, laat 25 minuten afkoelen en schep af en toe om.
    Mix ondertussen de met de en de rest van de suiker tot een dikke crème in een ruime kom.
  5. Spatel de afgekoelde maar nog vloeibare frambozenpuree erdoor, en verdeel het mengsel meteen over de taartbodem.
  6. Maak met een lepel mooie pieken in de bovenkant.
  7. Laat de taart minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
  8. Garneer de taart met verse en rasp de rest van de chocolade erboven
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en muesli
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade en muesli
  • frambozen en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in muesli
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en muesli
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mascarpone en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
284 kcal
14%2840 kcal
Vetten
14 g.
20%140 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
13%330 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mascarpone-frambozentaart