Pittig geroerbakte jonge mais
- 300 gram jonge mais, schuin in tweeën gesneden
- 200 gram champignons, in 4 partjes gesneden
- 2 rode pepers, schuingesneden
- 2 groene pepers, schuingesneden
- 1 tomaa,t ontdaan van zaad, in stukjes gesneden
- 5 sjalotten, fijngesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
- 50 gram geknipte sprieten bieslook (3 centimeter lengte)
- 1/2 eetlepel zoete ketjap
- 1/2 theelepel verkruimelde trassi
- 2 salamblaadjes
- zout en suiker naar smaak
- 5 eetlepels olie, om in te fruiten
- 1 stukje laos, gekneusd (1 centimeter lengte)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.