Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittig geroerbakte jonge mais recept
Pittig geroerbakte jonge mais recept

Pittig geroerbakte jonge mais


Ingrediënten


Bereidingswijze


De sjalotten, knoflook, groene en rode pepers worden in de olie, samen met de gekneusde laos tot geurig/glazig gefruit. Vervolgens gaan de kruimeltjes trassi, stukjes tomaat en 3 eetlepels water erbij en wordt het geheel al goed roerend verder gefruit. Als de tomaat zacht begint te worden, gaan de stukjes mais, champignons en salamblaadjes erbij, even goed omscheppen en dan even met het deksel op de pan verder laten garen. Tenslotte zout en suiker naar smaak toevoegen en wat zoete ketjap. Het gerecht kan nu geproefd worden en eventueel verder op smaak gebracht worden. Als allerlaatse gaan de stukjes bieslook erin, even omscheppen en het gerecht is klaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittig geroerbakte jonge mais recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven