Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pasta Fra diavola

  • 300 gram pasta
  • 2 flinke knoflooktenen
  • 1 ui
  • 500 gram grote garnalen (gamba's) pellen en darmkanaal verwijderen
  • 1 theelepel chilivlokken
  • flinke mespunt gedroogde oregano
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 blik tomatenblokjes op sap (400 gram)
  • 100 milliliter gezeefde tomaten
  • enkele blaadjes basilicum


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven