Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta Fra diavola recept
Pasta Fra diavola recept

Pasta Fra diavola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng water met wat zout aan de kook voor de pasta. Pel de tenen knoflook. Pel de ui en snipper deze. Verhit een beetje olie in een pan en fruit hierin de uisnippers 5 minuten. Pers hierboven 1 teen knoflook uit. Voeg de kruiden en peper toe en fruit kort met de tomatenpuree en het citroensap. Voeg dan de tomatenblokjes toe en de gezeefde tomaten en laat alles zachtjes pruttelen. Kook de pasta al dente. Verhit in een koekenpan olie en bak hierin de garnalen met de tweede uitgeperste knoflook teen tot ze roze zijn van kleur. Voeg bij de tomatensaus. Giet de pasta af en geef er de saus bij. Strooi er wat verse basilicumblaadjes over.

Serveersuggesties

Fra diavola, dat Broeder duivel betekent, is een naam die aan pittige pastasauzen met schaaldieren wordt gegeven. Meestal is de basis van de saus tomaat en komt de scherpte van peper en knoflook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta fra diavola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven