Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde ravioli

  • voor het deeg:
  • 250 gram bloem
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels water
  • 1 theelepel zout
  • voor de vulling:
  • 350 gram half om half gehakt
  • rode peper
  • 1 ui gesnipperd
  • kruiden naar keuze
  • 1 ei
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 100 gram kruiden roomkaas
  • voor de pasta saus:
  • 1 pakje gezeefde tomaten
  • ui
  • knoflook
  • beetje zout
  • kurkuma
  • cayenne peper
  • verdere kruiden naar eigen wens
  • eventueel spinazie
  • bouillon:
  • 1 liter water
  • 2 bouillon blokjes


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven