Gevulde ravioli

Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Voor de pasta saus:

Bouillon:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. De ingredienten voor het stevig door elkaar kneden tot een soepel, niet plakkend, glad .
  2. Het in folie verpakt ca. 1 uur op kamertemperatuur laten rusten.

    Was de en chilipeper.
    Snij de in stukken en de chilipeper in blokjes.
    Snipper de .
    Verhit de rest van de olie in een pan en bak daarin in ca. 5 minuten het vlees rul met de chilipeper, en en voeg dan het toe.
    Schep de roomkaas en eventueel de erdoor.
    Breng op extra smaak met en .

    Bestuif het werkvlak met , rol het dun uit tot een rechthoek (ca. 25 x 25 cm) en halveer het, of je pakt een stekertje.
    Verdeel de vulling in hoopjes van ca. 4 cm over de ene deeghelft.
    Bestrijk de randen rondom de vulling met en leg de tweede deeghelft erop.
    Snij met een radertje of pizza snijder de ravioli uit, vul het met de gehaktmengsel en druk de randen vast met een vork.
    Kook de ravioli in ongeveer 15 minuten in met de gaar.
    fruit ondertussen wat met een beetje tot ze glazig is, voeg toe, op het laatst dan de gezeefde tomaat met de en even wat laten indikken.
    En smullen maar!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
  • spinazie, bouillon, bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren en ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in deeg, kruiden, kruiden, kruiden, bouillon, bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden, kruiden, kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout, zout, bouillon, bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
527 kcal
26%2108 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
51 g.
19%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde ravioli