Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Knoflookbrood

  • Voor het brood:
  • 500 gram patentbloem
  • 10 gram droge gist
  • 7,5 gram zout
  • eetlepel suiker
  • 300 tot 325 milliliter lauw water
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Voor de vulling:
  • 3 bollen knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels water
  • 1 eetlepel azijn
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 theelepel zout
  • 1 takje rozemarijn, de blaadjes eraf en gehakt


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven