Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Duo van hert en wild zwijn in jeneversaus

  • 260 gram hertenbiefstuk (4 medaillons van 65 gram
  • 260 gram wildzwijnhaas (4 medaillons van 65 gram
  • 40 gram boter
  • 5 centiliter droge rode wijn
  • 1 dessertlepel Balsamico azijn
  • 25 gram sjalotjes
  • 0,5 teentje knoflook
  • 40 gram champignons
  • 15 centiliter bruine wildfond
  • 3 jeneverbessen
  • 0,5 takje tijm
  • 0,5 laurierblad
  • 25 gram roomboter
  • 0,5 borrelglaasje graanjenever
  • bruine roux
  • peper, zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven