Rundvlees in oestersaus
- 5 lente-uitjes
- 300 gram peultjes, afgehaald
- 400 gram rundvlees, in smalle reepjes
- 2 theelepels aardappelzetmeel
- 1 eetlepel Japanse rijstwijn
- 1 theelepel bakgember
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 150 gram bamboescheuten (diepvries)
- 0,5 tablet palmsuiker of 1 eetlepel bruine suiker
- 1 eetlepels sojasaus, donker
- 2 eetlepels oestersaus
- peper
- zout
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 theelepel sesamolie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rundvlees in oestersaus
- Melding maken