Diplomatenpudding
- 1 à 2 lichte bodems van biscuitdeeg
- 1 potje kersen (circa 370 milliliter)
- 2 eieren
- 1 volle eetlepel suiker
- 8 gram vanillesuiker
- 2 eetlepels cacao
- 0,5 theelepel kaneel
- 3 à 4 eetlepels slagroom
- Voor de saus:
- 2 afgestreken eetlepels maïzena
- 1 volle eetlepel cacao
- 0,5 theelepel kaneel
- 3 volle eetlepels suiker
- 0,5 liter melk
- 1 eiwit
- 16 gram vanillesuiker
- puddingvorm met deksel
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Diplomatenpudding
- Melding maken