Anak domba Taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus)
- 600 gram lamsvlees
- 150 milliliter kippenbouillon
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 3 centimeter djahe wortel (gemberwortel)
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 5 lente uitjes
- 3 eetlepels taoco
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepel ketjap manis
- 0. 25 theelepel kerriepoeder
- 0. 25 theelepel zout
- 0. 25 theelepel ketoembar
- 0. 25 theelepel djintan
- 1 theelepel peper
- 2 theelepels sesamolie
- 2 theelepels maïzena
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.