Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Anak domba Taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus) recept
Anak domba Taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus) recept

Anak domba Taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de djahe wortel schoon en rasp deze fijn.
Maak de paprika schoon en snij deze in blokjes.
Maak de lente uitjes schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Snij het vlees in dunne reepjes.
Meng de sesamolie met ketjap manis, kerriepoeder, zout, ketoembar, djintan en peper goed door elkaar tot een marinade.
Marineer de vleesreepjes met het mengsel en laat het 24 uur op een koele plaats staan maar niet in de koelkast.
Bak het vlees in 2 lepel olie bruin en gaar.
Haal het vlees uit de pan.
Fruit in de rest van de olie de djahe, knoflook en ui tot de ui glazig ziet.
Voeg dan de paprika's en de bosui toe en bak tot de paprika's gaar zijn.
Voeg de bouillon, sojasaus, taoco en ma´zena toe.
Doe het vlees terug in de pan.
Schep het geheel goed door elkaar tot een homogene massa.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit anak domba taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Anak domba Taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Mijn moeder komt van oorsprong uit IndonesiŰ dus via die kant van de familie krijg je leuke en lekkere recepten Ik hoop dat je er maar vaak lekkere dingen uit kan halen M v g Jaccor
    Jaccor gaf dit recept op 15 februari 2014 5 uit 5 sterren
  • Wat een leuke originele recepten heb je toch altijd, jaccor. En een familie met een rijke oosterse culinaire traditie. Ik ga deze uitproberen.
    Barbeer gaf dit recept op 15 februari 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven