Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Perzik-roomkaaswrap

  • 250 gram mascarpone
  • 2 eetlepels witte basterdsuiker
  • 1 vanillestokje, opengesneden in de lengte en het merg eruit geschraapt
  • 1,5 blaadje witte gelatine, 10 minuten geweekt in koud water
  • 1 blik perziken op siroop
  • 4 tortilla's (kant en klaar)
  • poedersuiker


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven