Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzik-roomkaaswrap recept
Perzik-roomkaaswrap recept

Perzik-roomkaaswrap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de mascarpone in een ruime kom. Voeg de suiker en het uitgeschraapte vanillemerg toe en klop alles met een garde tot een gladde massa.

Laat de perziken uitlekken en vang 50 ml sap op.
Verwarm het opgevangen siroop in een steelpannetje. Haal van het vuur en los de goed uitgeknepen gelatine er in op. Schenk de siroop door een fijne zeef bij de mascarpone en klop het geheel nogmaals door.
Snijd de perziken in grove stukken. Voeg de stukken perziken toe en roer deze er kort doorheen. Dek de kom af met vershoudfolie en laat de mascarpone in de koelkast 6 uur opstijven.
Verdeel de vulling over de 4 tortilla's. Rol ze op en bestrooi met de poedersuiker. Snijd ze doormidden voor een kleinere portie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perzik-roomkaaswrap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven