Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocoladetaart met ganache en paaseitjes

  • 80 cacaopoeder
  • 450 milliliter karnemelk
  • 400 gram pure chocolade 72%, in stukjes
  • 250 gram boter, op kamertemperatuur
  • 300 gram donkere basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 1 vanillestokje
  • 400 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd
  • 150 milliliter slagroom
  • 250 gram gevulde paaseitjes
  • Benodigdheden:
  • springvorm 24 centimeter doorsnee, ingevet
  • bakpapier
  • satéprikker


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven