Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tęte de veau (kalfsvlees in tomatensaus)

  • 500 gram kalfspoulet
  • 2 bouillonblokjes
  • bouquet garni van peterselie, foelie, tijm, kruidnagel, laurier en kervel
  • 1 prei
  • 1 witte ui
  • 1 wortel
  • 250 gram kalfs- of rundergehakt
  • 100 gram champignons
  • ˝ citroen
  • 50 gram boter
  • 70 gram bloem
  • groot blik tomatenpuree
  • scheutje madeira
  • worcestersaus
  • peper
  • zout
  • scheut koksroom of koffiemelk


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven