Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Balkenbrij (pittig en anders gekruid)

  • 2000 gram varkenskrabben
  • 500 gram hamlappen
  • 500 gram spek
  • 5 eetlepels rommelkruid
  • 1 theelepels nootmuskaat
  • 2 theelepels paprika poeder
  • 1,5 theelepel kerrie poeder
  • 0. 5 theelepel djahe poeder
  • 0. 25 theelepel laos poeder
  • 2 theelepels sambal oelek
  • 0. 5 theelepel kruidnagel poeder
  • 2 theelepels peper
  • 2 eetlepels piment
  • 1 eetlepel tabasco
  • 1 eetlepels Worcesterhiresaus
  • 400 gram boekweitmeel
  • 100 gram reuzel
  • 100 gram runder vet
  • zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven