Frikadel van verse suikermaïs
- Korrels van 6 à 7 suikermaïskolven (rissen en even pletten of even door molen halen)
- 2 eetlepels fijngesneden selderij
- 1 à 2 eieren (van te voren even klutsen)
- 3 eetlepels gepelde, rauwe garnalen
- 3 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepels gemalen koriander (zaad)
- 1/2 theelepel komijnenpoeder (djintan)
- 2 kemirinoten
- een stukje kencur (geurig wortelkruid)
- een beetje trassi
- peper/zout naar smaak
- plantaardige olie om de frikadelletjes in te bakken (maïsolie/zonnebloemolie)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Frikadel van verse suikermaïs
- Melding maken