Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Frikadel van verse suikermaïs

  • Korrels van 6 à 7 suikermaïskolven (rissen en even pletten of even door molen halen)
  • 2 eetlepels fijngesneden selderij
  • 1 à 2 eieren (van te voren even klutsen)
  • 3 eetlepels gepelde, rauwe garnalen
  • 3 sjalotjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 theelepels gemalen koriander (zaad)
  • 1/2 theelepel komijnenpoeder (djintan)
  • 2 kemirinoten
  • een stukje kencur (geurig wortelkruid)
  • een beetje trassi
  • peper/zout naar smaak
  • plantaardige olie om de frikadelletjes in te bakken (maïsolie/zonnebloemolie)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven