Rijstsalade
- 250 gram wilde of basmati rijst
- 1 kippebouillontablet of groentebouillontablet
- 50 gram blanke rozijnen
- 1/2 blikje ananas op sap
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 100 gram vette noten
- 200 gram ham
- 1-2 teentjes knoflook
- dressing:
- 1,5 deciliter ananassap
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels notenolie
- 1 eetlepel gembersnippers
- 1/2 tot 1 theelepel kaneel
- peper en zout
- 2 eetlepels fijn gehakte peterselie en of bieslook
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Rijstsalade
- Melding maken