Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstsalade recept
Rijstsalade recept

Rijstsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst in het water met de kippebouillon. Voeg na het koken, terwijl de rijst nog warm is, de rozijnen toe. Laat het geheel afkoelen. Olie in de koekepan en hierin de noten roosteren. Hierna de helft van de noten en de andere droge elementen toevoegen behalve peterselie en of bieslook. Als de ham toegevoegd terwijl de rijst nog warm is, neemt de rijst de smaak van de ham aan. Voor de dressing: Dan van de olie, citroensap en ananassap een dressing kloppen. Hierin de knoflook (uitgeperst) toevoegen en de gembersnippers op smaak maken met de kaneel, peper en zout. Afgarneren met peterselie/bieslook en de rest van de noten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven