Lichtpikante kebab
- ui
- 1 theelepel paprika poeder
- 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
- 0,5 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel cayennepeper(of 1 rodepeper, fijngehakt, zonder zaadjes of zaadlijsten)
- 3 á 4 eetlepels(olijf)olie
- 9of
- 1 theelepel zout
- 1 bosje koriander, fijngehakt
- 5-6 blaadjes munt, fijngehakt
- 0,25 - 0,5 bosje platte peterselie, fijngehakt
- 1 teentje knoflook
- 3 á 4 eetlepels (olijf)olie
- Eventueel:
- paprika in blokjes/reepjes
- 1 ui, grofgesneden
- bakje champignons, in plakjes
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Lichtpikante kebab
- Melding maken