Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lichtpikante kebab recept
Lichtpikante kebab recept

Lichtpikante kebab


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng paprika poeder, gemalen komijn (djinten),el kaneel, cayennepeper(of rodepeper door elkaarmet de olie(evt met behulp van een vijzel. Er zal een soort pasta ontstaan die dient als een marinade. Verdeel de marinade door het vlees en zet het afgedekt in de koelkast tot gebruik (minimaal 17.5 minuten, regelmatig omscheppen.)

Verhit een wok of hapjespan op hoog vuur, voeg het vlees toe en bak het al omscheppend rondom mooi bruin en gaar. Voeg na circa 5 minuten de paprika, ui en champignons toe en bak deze nog circa 10 minuten mee.

Serveersuggesties

Serveer met een pitabroodje, wat gekookte rijst of patatjes.(evt met een lekkere salade) (voor heerlijke romige, en toch frisse knoflooksaus....zie mijn andere recepten!)

Allergenen Informatie

Voor dit lichtpikante kebab recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Lichtpikante kebab heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Welk vlees?
    Tatanka gaf dit recept op 2 juli 2013 2 uit 5 sterren
  • Leuk recept! Maar het belangrijkste ontbreekt (vlees)en hoeveel?
    Elly gaf dit recept op 1 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven