Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Goulash à la Babette

  • 600 gram doorregen runderlappen
  • 2 eetlepels bloem
  • zout en versgemalen peper
  • 30 gram bakboter
  • 50 gram magere spekreepjes
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 2 rode paprika's in stukjes
  • 2 groene paprika's in stukjes
  • 2 eetlepels pikante paprikapoeder
  • 2 theelepels gedroogde tijm
  • 200 milliliter bouillon (van een bouillontablet)
  • 100 milliliter rode wijn


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven